Elon Musk u shpall njeriu më i  pasur i planetit duke dëbuar Jeff Bezos themeluesin e Amazon.Në një postim në Twitter Elon Musk ka shkruar: Përdorni aplikacionin “signal” është më i mirë se WhatsApp.Ditën kur Whatsapp njoftoi përdoruesit se kushtet e aplikacionit do të ndryshojnë nga data 8 shkurt.Elon Musk u sygjeroi 42.4 milion ndjekësve të tij në Twitter të përdorin aplikacionin Signal.E në fakt kjo tingëllon si një luftë e hapur për shefin e Teslas, Spacex.Pasi nëse ju kujtohet në mesin e skandalit të Cambridge Analytica,Facebook fshiu faqet e Teslas dhe SpaceX në një sekondë të vetëm dhe pa u dhën llogari askujt.Nuk mungoi rasti në të cilën ai tha se Facebook e bëri atë të “neveritshëm” Tesla dhe Spacex ishin dy faqe me miliona përdorues.

Pas kësaj deklarate në Twitter nga Elon Musk pati një bum shkarkimesh.Një sugjerim që dha efektet e veta.Tweet i themeluesit të Teslas nuk ishte i  rastësishmë.Qëllimi i Musk ishte të shprehte zhgënjimin e tij kundër kushteve të reja në përdorimin e WhatsApp.Këto kushte nuk do të ndryshojnë shumë situatën.

Signal u bë shum shpejt një nga 5 aplikacionet më të shkarkuar në SH.B.A