Si çdo vit,dhe në 2020 Forbes ka klasifikuar njerzit më pasur të botës,ja kush jan.

Është bër tradit tashmë siç do vit tjetër,mbi klasifikim e rradhes nga Forbes për njerëzit më të pasur të botës,natyrisht për vitin 2020.Gjithsesi nuk mund të shmanget dhe diskutimi për emergjencën shëndetësore lidhur me koronavirusin,gjë që e cila ka ndikuar edhe në ekonomin e klasifikim e renditjes së njerzve më të pasur të Globit.

Le ta fillojmë me kto të dhëna,të cilët lidhin numrin e miliarderëve nëpër botë me përhapjen e covid19.Forbes thotë se para shpërthimit të pandemisë COVID-19 kishte 226 miliarderë më shumë se tani kjo për shkak të virusit i cili penalizoj të gjithë planetin .Një numër i regjistruar në 18 Mars të 2020 tregon se ishin 2,095,që do të thot 58 me pak se në 2019-ën

3 më të pasurit e 2020-ës

Renditja në kohë reale nga Forbes.Në vendin e parë gjejmë atë,titullarin e Amazon:Jeff Bezos  për të tretën herë konfirmohet njeriu më i pasur në tokë,,përfshi këtu dhe 36 miliardë e ish-gruas nga divorci i tyre.Me një vler neto prej 123 miliard$,+778 milion$ në ditët e sotme

Në vëndin e dytë Bill Gate,filantrop dhe ish CEO & themelues i Microsoft.Pasuria e tij neto sot arrin në 102.1 miliard$

Në vendin e tretë është Benard Arnault & Famyli,duke anashkaluar kështu Warret Buffet i cili kishte zënë këtë reditje më parë dhe shkon në vendin e katërt.Vlera neto e Arnaut është 89.1miliard$.Benard Arnault&Famyli është pronar i 70 markave të ndryshme,përfshirë Louis Vuitton dhe Sephora.

Classificazione: 3 su 5.