Bloger/e? Mënyrat dhe përfitimet e dobishme.

Segnaposto immagine

Bloger/e

Tashmë jemi të vetëdishmë që kemi një tendenc gjithnjë e më shumë ndaj internetit,rrjeteve sociale dhe përfitimet që kemi ndaj përdorimit të tyre.Kushdo zgjedh një mënyrë në përdorimin e tij.Por ajo që vihet re më shumë gjithnjë e në rritje janë bloger/e,të cilët në një mënyr apo tjetër na sjellin idetë nga pasionet të ndryshme që ato kanë.Për më shumë po ndaj me ju disa nga mënyra         dhe përfitimet që mund te ket një blog.

Recetë Gatimi

E kush nuk do ta donte ushqimin,një recet Gold do ishte e përkryer.Por prit! Nuk është  problem shumica e njerëzve në këtë vënd nuk jan të gatshëm të shpenzojnë para.Kështu lind pyetja se si mund të fitoj para? Mënyrat për të fituar disa para nga një blog ushqimi:

 1. Marketing Online
 2. Publikime dhe video online në rrjetet sociale,Instagram,facebook,YouTube.etj
 3. Libra gatimi,kurse online
 4. Shitjet e librave,recetat tuaja
 5. Sponsorizime në rrjete sociale.

Përfitime Monetare Online

Kjo është mënyra më e popullarizuar e blogerve.(Gjithashtu dhe fitimprurëse)

“Si të fitosh para në internet”? Kjo është mënyra më e lehtë për të mësuar nga një blog se si të fitosh para në internet.

Pse?

Sepse të gjithë pëfshire dhe gjyshen time duan të kenë të ardhura shtesë nga benefitet që sjell interneti.Ka mënyra të pafundme.

 1. Marketing: Promovoni “fitoni para online”Libra elektronik( e Books) kurse,produkte
 2. “Shitni produktet tuaja”postime të sponsorizuara,kurse online,eBooks,ofroni shërbimet tuaja pa  pagesë nëpërmjet internetit duke publikuar artikujt që ju shkruani

Kujdesi Shëndetësor/Fitnes

Përkujdesja ndaj vetes na detyron për marjen e një këshille se si mund të heqim qafe një grip,ftohje,ethe, ose ndonje problemi tjetër shëndetësor.Apo të marim një informacion për një ushtrim abdominal apo squats.Të paktën të gjithë kemi qen njëher në palestër.Ky treg është i madh dhe po ashtu i ka të ngjashme mundësit për të bër disa para.Jeni personal training? Ja disa mënyra.

 1. Promovoni pajisjet e palestrës
 2. Shkrime dhe publikime,Zhvilloni kurse në lidhje me shëndetin dhe aktivitetin fizik
 3. Shitni produktet tuaj,stimuj të cilat përdoren për një formë të mirë fizike
 4. Praktikoni këshilla dhe demostrime fizike online në YouTube,apo rrjete të tjera sociale
 5. Nëse jeni ekpert i fitnesit përdorni exluzivitetin tuaj.

Teknologjia 

Nuk ka rëndësi nëse është iPhon i fundit apo ndonjë veçori e Google.Tashmë kjo gjë dihet ne e duam teknologjinë.Është shum e vështir t’i rezistosh këtij trendi,i cili duket përfitues dhe premtues për të ardhmen.Kështu le të shfrytezojm këtë trend me përzirje të videove dhe blogjeve,shkrime.etj.

 1. Postimet e sposorizuara 
 2. Promovim aksesoresh dhe gjera shtes

Të qënit Prindër

Prindërimi është një përgjegjësi e vështir dhe herët a vonë do ta gjesh veten duke kërkuar këshilla për të manaxhuar gjërat.Gjithashtu,është një cikël që kalon nga një brez ke tjetri.Ka disa mënyra për të fituar disa të holla nga kjo përgjegjësi prindërore që është sa e bukur dhe e vështir

 1. Promovoni një udhëzues prindëror
 2. Nëse keni disa ide ,dhe jeni kreativ në atë çka kan nevoj fëmijët,si veshje të babagjyshit të vitit të ri,
 3. Shitini keto udhëzime dhe kreativitete 

Stili i jetës

Mënyra e jetesës është një nga gjërat më të bukura që do donim të preferonim.Përfshi tema të ndryshme si:Pasioni për kopshtarin,udhëtimet,karriera,të qënit prindër,etj.Mund të shkruajm ç’do gjë që na vjen në mëndje.Sidoqoftë,do ishte më mirë t’u përqëndronit në një temë të vetme sesa të shkruani gjithçka.Arsyeja,intersimi do ishte më i madh ndaj lexuesve nëse lexonin vetëm një artikull.Dhe do ngjallte interes dhe besim për atë që ju keni shkruar.

 1. Publikoni shërbimet që ofroni,stilin e jetës me disa këshilla dhe promovime,në fund shitini ato
 2. Publikoni ecjen dhe shëtitjen me qenin tuaj,veshjet,vrapin e mbasdites.
 3. Flisni për pasioni tuaj 
 4. Mund të keni dhe një website tuajin duke bër kështu të mundur dhënien e një ore leksioni.

Ide dhe zhvillime personale

Ky është një iteresim tjetër me nivel të lart aidience.Ashtu si stili i jetës që përmendëm pak më lart,bloget më të mira janë ato me zhvillime personale,që kan si fokus përëndrimin e një teme specifike.Të tillë si kapërcimin e një depresioni,fitimin e besimit,arritja e qëllimeve etj.

 1. Shitni Promovoni e emrit tuaj në lidhje me temën,teraupet,terapist 
 2. Mund të postoni ofrim shërmbimesh nëpërmjet posteve të sponsorizuar nga faqe të ndryshme iterneti,Instagram,YouTube,facebook 
 3. Promovoni udhëzime të tjera të zhvillimit personal.

Konkluzioni 

Të gjitha benefitet e lartëpërmendura mund të jen ide të mira për të filluar një punë për të siguaruar jetesën.Tani që i dini bazat fitimprurëse të blogjeve dhe mënyrën për të përfituar  nga ato,është koha që të filloni blogun tuaj.

Classificazione: 1 su 5.